Home / Op merk / Justfog

Justfog

Over Justfog

Justfog is een Zuid-Koreaans bedrijf dat is opgericht in mei, 2009. Het bedrijf is gevestigd in de hoofdstad Seoul. Justfog levert aan meer dan dertigduizend online winkels en gewone winkels in meer dan vijftig landen wereldwijd. De missie van Justfog is de meest veilige manier om kwalitatief goede E-sigaretten te ontwikkelen als alternatief voor tabak. Door steeds nieuwe producten uit te vinden, blijft Justfog voorop op de markt van E-sigaretten.
Alle producten van Justfog zijn gecreëerd door E-sigaret experts. Alle producten die gemaakt worden, worden streng getest voordat de producten op de markt komen. Verder wordt ook het hele productieproces gemonitord.

Voor wie is Justfog?

Justfog biedt producten voor zowel beginnende E-rokers als gevorderde E-rokers. Het ene product is natuurlijk wel meer geschikt voor beginnende E-rokers dan het andere product. Verder kunnen beginnende E-rokers beter een starterkit kopen dan losse onderdelen. Dit omdat het lastig kan zijn om zelf uit te vinden welke clearomizer bijvoorbeeld op welke batterij past.

De website van Justfog is zelf heel overzichtelijk en heeft plaatjes en uitleg bij ieder product. Bij de meeste clearomizers staat ook wel aangegeven op welke batterijen het past. Een beginner zou dus eventueel zijn weg kunnen vinden met losse onderdelen.

Wat biedt Justfog aan?

Justfog biedt een assortiment E-smokers in de langwerpige vorm, dus de vorm die doet denken aan de normale sigaret. Maar ze hebben ook een serie van de andere soort. Zowel starterkits als losse onderdelen worden verkocht door Justfog. Justfog biedt vier series E-smokers. De 2043, de 1453, de 14 series en de Q16 series. Deze zijn te koop als losse onderdelen, of als starterkit.

Justfog Q16 Starter Kit

De Justfog Q16 Starterkit is de nieuwste en misschien wel de beste Starterkit van Justfog. In de starterkit zit een batterij, een clearomizer, twee coils, een laadkabel en een gebruiksaanwijzing. Het voltage van de batterij is aan te passen in wel vijf verschillende standen. Met vijf verschillende soorten beveiliging, is het ook een hele veilige E-smoker. Er zit een beveiliging op voor als er kortsluiting is, tegen oververhitting, tegen te ver doorladen, te ver ontladen en tegen opladen met een te hoog voltage. Het LED lampje dat ingebouwd is in de E-smoker, geeft ook altijd aan als er een beveiliging wordt ingeschakeld. Het LED lampje geeft ook aan wanneer de E-smoker moet worden opgeladen, of als de E-smoker klaar is met opladen.

De Justfog Q16 gaat aan door middel van vijf keer drukken op de knop. Op dezelfde manier gaat de E-smoker ook uit. De E-smoker blijft een constant voltage aanhouden, zelfs als de batterij bijna leeg is. Hierdoor wordt de rookproductie dus niet anders naarmate de batterij leeg raakt. Dit heeft ook invloed op de smaak. De smaak blijft hierdoor ook altijd aangenaam en constant. Aangezien het voltage ingesteld kan worden met de ‘plus’ en ‘min’ knoppen, kan iedereen de rookproductie naar eigen wens aanpassen.

Justfog Ultimate 1453 Starter Kit

De Ultimate 1453 is een E-smoker in de vorm van de traditionele sigaret. Deze is verkrijgbaar in twee verschillende starterkits. Een enkele, en een dubbele. In de enkele starterkit krijgt u één batterij, één clearomizer, twee coils, één oplaadkabel, één mondstuk (rond of plat) en een handleiding. In de dubbele starterkit krijgt u een batterij en een clearomizer extra. Dit kan handig zijn voor onderweg, om van meerdere smaken tegelijk gebruik te kunnen maken, of als reserve.

Ook deze E-smoker heeft een constant voltage, ook als de batterij leeg raakt. Er zijn twee batterijen beschikbaar, die een verschillende capaciteit hebben. Dit kan een hoop schelen als de E-smoker weinig, of juist heel veel gebruikt wordt.
In de clearomizer van de Ultimate 1453 kan ongeveer 1,3 milliliter E-liquid. Ook passen de meeste driptips op de clearomizer. Mocht de bijgeleverde driptip niet bevallen, passen er dus ook andere driptips op. Driptips kunt u kopen bij bijna iedere winkel waar ook E-smokers verkocht worden.

De Ultimate 1453 is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. In de dubbele starterkit, zitten altijd twee batterijen en clearomizers met dezelfde kleur.

Justfog Eliquids

Justfog biedt geen eigen merk E-liquid. Uiteraard kunnen de liquids van elk merk dan ook in de clearomizer. Het kan dus geen kwaad om te experimenteren met verschillende E-liquids. Er zullen namelijk altijd liquids van bepaalde merken zijn waarbij de smaak beter naar voor komt in de damp. Wees dus niet bang om alle merken uit te proberen. Duurdere merken zijn vaak beter geproduceerd en dat zal vast en zeker te merken zijn. Uiteraard zijn de goedkopere merken ook prima.

Justfog 1453 v2 Ultimate Starter Kit Review Ervaringen

Justfog 1453 v2 Ultimate Starter Kit

Ervaringen & Gebruiksgemak Justfog 1453 v2 Ultimate Starter Kit De Justfog 1453 ultimate V2 is een gemakkelijk te bedienen E-smoker. Vooral voor beginnende dampers is de Justfog 1453 ultimate V2 geschikt. Het is een simpel te bedienen model. Ook geeft de E-smoker zelf aan wanneer de batterij leeg is. Dit gebeurt …

Read More »