Home / Op merk / Joyetech

Joyetech

Over Joyetech

Joyetech is opgericht in december 2007. Zij hebben zelfstandig in 2008 hun eerste product naar buiten gebracht. Ook kwamen zij met een idee over een nieuw soort batterij. De handmatige batterij. Dit houdt dus in dat de E-smoker niet geactiveerd wordt door middel van simpelweg een trekje nemen, maar door middel van een knopje. Het grootste voordeel hiervan was dat de E-liquid niet meer in de batterij kan lekken, wat bij de automatische variant wel kan gebeuren. Dit was een grote doorbraak in de gehele E-smoker industrie wereldwijd. In oktober 2009 bracht Joyetech een nieuw model uit die de trend heeft gezet in het ‘gladde’ model van de E-smoker. Ook ging van deze nieuwe variant de batterij langer mee. In 2010 en 2011 is Joyetech verder gegaan met het verbeteren van de E-smoker en hebben zij in beide jaren nog een model uitgebracht.

Voor wie is Joyetech?

Het merk Joyetech is voor iedere E-roker beginnend of gevorderd! Bij de meeste producten wordt aangegeven of het een geavanceerd model is, of iets meer basic. Verder kunt u natuurlijk altijd kijken wat het best bij u past. Joyetech biedt veel verschillende modellen waarvan sommigen geschikter zijn voor een beginnende E-roker dan anderen. Een meer gevorderde E-roker weet vaak ook beter wat de verschillende componenten van een E-smoker doen. Zo weet hij dus waarom het ene model beter bij hem past dan het andere. Een beginnend E-roker zal nog veel moeten uit zoeken aan de hand van recensies en ervaringen.

Wat biedt Joyetech aan

Joyetech biedt een aantal verschillende lijnen E-smokers aan met daar onder verdeeld een aantal verschillende modellen en soms maar één enkele E-smoker. Soms bestaat een lijn uit E-smokers die zijn opgebouwd uit onderdelen van verschillende lijnen. Zo kan de clearomizer van de ene lijn passen op de batterij van de andere lijn. Zo creëren zij dus een aantal nieuwe E-smokers. Joyetech biedt veel starterkits. Van elke E-smoker is er een starterkit beschikbaar. Ook zijn er losse onderdelen beschikbaar zoals bijvoorbeeld verschillende clearomizers. Al deze modellen en losse onderdelen zijn te vinden op de site. Verder biedt Joyetech ook E-liquids van hun eigen merk.

De eGrip II

Een van de lijnen die Joyetech aanbiedt is de eGrip lijn. De nieuwste daaronder is de eGrip II. Dit is een behoorlijk geavanceerde E-smoker. Deze E-smoker beschikt bijvoorbeeld over een schermpje aan de zijkant met real time klok. Ook kunt u de kleur van het LED-lampje aanpassen. U kunt er zelfs spelletjes op spelen! Verder is het mogelijk om de E-smoker in te stellen naar uw eigen voorkeur. Ook komt er een soort adapter bij waardoor het mogelijk is om verschillende clearomizers te gebruiken op de eGrip II. De software van de eGrip II kunt u updaten door middel van de download op de website. Verder zit er een speciale coil in waardoor de rook beleving nog beter wordt. Ook heeft deze E-smoker dual battery protection. Hierdoor gaat de batterij niet kapot door dingen als te ver opladen.

De eGo ONE

Ook heeft Joyetech de eGo ONE lijn. De E-smokers onder deze lijn hebben de langwerpige vorm die meer doet denken aan de traditionele sigaret. Ook zijn deze iets ouder dan de eGrip II. Deze lijn heeft zeven verschillende E-smokers. Eén daarvan is de eGo ONE. Dit model E-smoker is heel erg klein en beschikbaar in zes verschillende kleuren. De eGo ONE is maar 105 millimeter lang en 19 millimeter breed! Dit is ongeveer net zo groot als een traditionele sigaret. Eén van de speciale dingen aan e eGo ONE is dat u het bovenste stukje van de clearomizer kunt verwisselen. Er zijn namelijk twee verschillende. Deze zijn bedoeld om de hoeveelheid rook aan te passen, los van het luchtschuifje. De ene is om de rook van een traditionele sigaret na te bootsen en de andere is voor mensen die houden van grote hoeveelheden damp. Deze zijn makkelijk te verwisselen. Verder geeft de LED aan hoe vol de batterij is door lang aan te blijven of te knipperen.

Joyetech E-liquids

Joyetech heeft ook een eigen lijn E-liquids. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor E-smokers van hun eigen merk. Deze liquids zijn getest en gecertificeerd. Ook de E-liquids zijn onderverdeeld in een aantal categorieën. Deze categorieën zijn: Tobacco flavors, Fruit flavors, Herbal flavors, Drinks flavors, Desserts flavors en Characteristic flavors. Dus genoeg om uit te kiezen! Deze liquid is er dan ook nog eens te krijgen met vier verschillende nicotinegehalten. Namelijk: None(0mg), Low(6mg), Medium(11mg) of High(16mg). De low is iets minder dan wat er in een traditionele sigaret zit en de medium iets meer.

Joyetech eGo AIO Review Ervaring

Joyetech eGo AIO

Gebruiksgemak Joyetech eGo AIO De eGo AIO van Joyetech is makkelijk in gebruik. AIO staat voor All In One. Het is dus een starterkit met alles wat u nodig heeft om te kunnen dampen. Het is een simpel apparaat met maar één knop. U kunt de eGo aanzetten door vijf keer …

Read More »

Joyetech eGo One Review

Gebruiksgemak Joyetech eGo One De eGo One is makkelijk in gebruik. Dit model is gericht op de beginnende- en de gevorderde roker. De Joyetech eGo One is verkrijgbaar als starterkit. U krijgt dan natuurlijk de complete E-smoker, dus de batterij en de clearomizer, twee coils en een mondstuk, ook wel …

Read More »