Home / Op merk / Innokin

Innokin

Over Innokin

Innokin is opgericht in 2011. Het doel was om door technologische innovatie, voorop lopende designs en een hoge kwaliteitsstandaard de beste elektronische sigaretten van de wereld te maken. Ook willen zij het persoonlijke rookgenot verbeteren. U kunt namelijk zelf het vermogen van de E-smoker aanpassen. In combinatie met uw favoriete E-liquid zorgt dit voor een optimale smaak ervaring. Innokin heeft al meer dan vijfduizend winkels in Amerika. Iedereen is positief over het merk. Innokin E-smokers zijn beter voor de omgeving en technologisch geavanceerd zodat u nooit meer geld hoeft te besteden aan een wegwerp E-sigaret. Innokin heeft een fabriek van maar liefst één hectare in China. Elke Innokin E-smoker heeft zijn eigen ontwerp en functionaliteit. Dit betekent dus dat er voor iedereen een E-smoker is. De E-smokers van Innokin zijn makkelijk te gebruiken en daardoor ook overal te gebruiken.

Voor wie is Innokin?

Innokin is voor zowel de beginnende E-roker als de gevorderde E-roker. Er zijn verschillende starterkits beschikbaar, maar ook meerdere losse clearomizers en batterijen. De website van Innokin is heel duidelijk en bij de meeste E-smokers staat aangegeven of die wel of niet geschikt is voor beginnende E-rokers. Verder staat er veel uitleg over de betreffende E-smoker en ook plaatjes zodat u precies weet hoe alles in elkaar steekt. De website biedt ook voor elke E-smoker een download met aanvullende informatie als plaatjes zodat u nog meer te weten kunt komen.

Wat biedt Innokin aan?

Op de website van Innokin staan alle E-smokers die zij hebben gemaakt. Zij hebben voor u al een selectie gemaakt met de meest populaire modellen. Innokin biedt de E-smokers die wat meer de vorm hebben van de traditionele sigaret, maar ook andere soort modellen. U kunt dus zelf bekijken waar uw voorkeur ligt. Verder biedt Innokin ook nog losse clearomizers voor verschillende modellen. Innokin heeft geen eigen lijn E-liquids.

De website van Innokin biedt ook handleidingen en certificaten die makkelijk te downloaden zijn. Verder zijn er videorecensies en is er ruimte om een comment te plaatsen over de betreffende E-smoker. De website geeft al informatie over de E-smoker, maar de technische informatie is ook voor u samengevat op een apart tabblad.

Cool Fire IV TC 100W

De Cool Fire IV TC is een van de populaire modellen E-smoker op de website van Innokin. Het is een vrij geavanceerde E-smoker, maar wel makkelijk in het gebruik. De E-smoker is gevormd zodat deze lekker in de hand ligt. Ook beschikt de Cool Fire over “noise cancellation technology”. Dit houdt in dat hij geen geluid maakt als u de E-smoker gebruikt. Verder beschikt de E-smoker over een systeem waarmee u de temperatuur kunt aanpassen. Deze E-smoker is beschikbaar in vier verschillende kleuren. De Cool Fire IV heeft een AMOLED display waar op je de tijd kunt zien en het vermogen wat u heeft ingesteld. De batterij gaat lang mee en de E-smoker kunt u tijdens het opladen gewoon gebruiken!

Endura T18 Vape Pen

De Endura T18 is een E-smoker die meer de vorm heeft van de traditionele sigaret. Deze E-smoker is perfect voor beginnende E-rokers. De batterij van de Endura T18 gaat lang mee. De batterij is snel op te laden met de bijgeleverde oplader. Verder kun je de Endura T18 Vape Pen tijdens het laden gewoon gebruiken! Daarbij is de E-smoker makkelijk te vullen. U hoeft dus niet te knoeien met E-liquids. De E-esmoker heeft een geweldige smaakbeleving. Verder is de Endura T18 uitgerust met een bescherming tegen oververhitting. Het is dus een heel betrouwbare E-smoker. De Endura T18 heeft slechts één knop en is dus makkelijk te bedienen.

CORTEX TC VAPE

De Cortex TC Vape is een redelijk geavanceerde E-smoker. Deze heeft drie knoppen waarmee de E-smoker wordt bediend. Namelijk een knop voor aan/uit, een knop voor temperatuur hoger (+) en een knop voor temperatuur lager (-). U kunt dus zelf de temperatuur instellen. De laagste temperatuur die je kunt instellen is honderdvijftig graden Celsius en de hoogste temperatuur is driehonderdvijftig graden Celsius. Als u onder de temperatuur van honderdvijftig graden probeert te gaan, schakelt de E-smoker vanzelf naar driehonderdvijftig graden. Andersom kan het ook, als u boven de driehonderdvijftig graden probeert te komen, schakelt de E-smoker terug naar honderdvijftig graden.

Verder is de Cortex TC Vape een goede keus op het gebied van de batterij. De batterij van deze E-smoker heeft namelijk een batterij van wel drieëndertighonderd mAh. Ook kan deze batterij snel opgeladen worden met de bijgeleverde oplader. Daarbij kan de Cortex TC Vape tijdens het laden gewoon worden gebruikt!

Not Found

Apologies, but the page you requested could not be found. Perhaps searching will help.