Home / Op merk / Aspire

Aspire

Over Aspire

Aspire is opgericht in 2013 en heeft snel bekendheid getrokken. Hun motto is: “Our aim is to be life changing”. De kwaliteit van de producten is erg belangrijk voor Aspire en zij controleren de producten dan ook goed. Aspire heeft connecties met veel van de voorop lopende E-smoker bedrijven over de hele wereld. Behalve de kwaliteit, zijn management en product ontwikkeling grote factoren in hun succes. Verder heeft Aspire ook een goede klantenservice die u vriendelijk en eerlijk te woord staat.

Voor wie is Aspire?

Aspire is voornamelijk voor gevorderde E-rokers die weten waar alle onderdelen voor zijn. Aspire verkoopt namelijk veel losse onderdelen. Er zijn wel een aantal starterkits zodat ook een beginnend E-roker zijn weg kan vinden. Toch denk ik dat een gevorderd E-roker beter op zijn plaats is bij Aspire. De website van Aspire biedt wel veel uitleg en plaatjes zodat u erachter kunt komen wat overal mee bedoeld wordt. Het is voor een beginnend E-roker dus niet onmogelijk om bij Aspire een E-sigaret te kopen. Ook is de website van Aspire heel overzichtelijk. Zo staat er ook altijd een knop met contactinformatie aan de rechterkant van uw scherm. Aspire geeft dus veel informatie en biedt starterkits. Toch zal een merk met veel starterkits voor een beginnend E-roker waarschijnlijk aantrekkelijker zijn.

Wat biedt Aspire aan?

Aspire biedt verschillende starterkits aan van verschillende modellen. Al deze modellen zijn te vinden op de website van Aspire. Behalve de starterkits bieden zij ook losse onderdelen. Zo verkopen zij losse batterijen en ook losse clearomizers. U kunt dus kiezen voor een veilige starterkit waarbij u zeker weet dat alle onderdelen op elkaar passen. Maar u kunt ook kiezen voor losse onderdelen zodat u de E-smoker geheel naar eigen idee kunt samenstellen. De starterkits van Aspire bestaan vaak uit een samenstelling van onderdelen die ook los te verkrijgen zijn op de website. Bij de productinformatie wordt aangegeven waaruit de starterkit bestaat. Ook staat er ook altijd bij wat er in de doos zit bij de E-smoker.

Aspire Plato

De Aspire Plato is één van de starterkits van Aspire. De Plato is een over complete starterkit. Er zitten verschillende onderdelen bij. Dit is allemaal bedoeld om u een zo persoonlijk mogelijke smaak- en rookbeleving te laten ervaren. Zo zitten er meerdere coils bij de Aspire Plato die ervoor zorgen dat u op verschillende manieren de damp kunt inhaleren. Verder kunt u ook de temperatuur aanpassen op deze E-smoker.

De Plato past precies in uw handpalm. Het is namelijk een kleine E-smoker. De E-smoker is honderd millimeter hoog, vijftig millimeter lang en drieëntwintig millimeter breed. De Plato beschikt over drie knoppen waarmee de E-smoker wordt bediend. U kunt de temperatuur aanpassen met de plus/min knoppen en er zit nog een aan/uit knop op. Ook heeft de Plato een scherm voorop waar u precies op kunt zien wat u heeft ingesteld. De Aspire Plato is in zeven kleuren verkrijgbaar.

Aspire Premium Starter Kit Review

Gebruiksgemak Aspire Premium Starter Kit De Aspire Premium kit is zoals de naam misschien al doet denken, een starterkit van Aspire. Bij de kit krijg je een batterij, een clearomizer, vijf coils, een oplaadsnoer en een adapter voor in het stopcontact. Kortom, een complete starterkit voor uw geld. Meer zult u …

Read More »