Home / Op merk / Kanger / KangerTech eVOD 2 VV 1100 mAh Starterset Review
KangerTech eVOD-2-VV-1100mah-starterset

KangerTech eVOD 2 VV 1100 mAh Starterset Review

Gebruiksgemak KangerTech eVOD 2 VV 1100 mAh Starterset

De eVod 2 VV is een E-smoker van het merk Kangertech. De E-smoker is verkrijgbaar als starterkit. De starterkit bevat dan: twee batterijen, twee clearomizers, vijf extra coils, één oplaadsnoer, één muuradapter en een handig meeneem bakje. Je hebt dus twee complete E-smokers. De E-smoker is redelijk klein en heeft een diameter van maar veertien millimeter. De eVod 2 VV is dus heel makkelijk mee te nemen in uw tas of zak.
De eVod 2 VV is makkelijk te gebruiken. Er zit één knop op. Door middel van vijf keer te drukken kun je de E-smoker aanzetten. Op dezelfde manier gaat de E-smoker ook weer uit. Tijdens het inhaleren houdt u de knop ingedrukt om te kunnen dampen. In de eVod 2 VV zit een LED-lampje dat aangeeft of de E-smoker aan of uit is. Verder schakelt de E-smoker zichzelf uit als u de knop veertien seconden lang ingedrukt houdt. Dit is om oververhitting te voorkomen.
Verder kun je het voltage van de eVod 2 VV aanpassen. Dit doet u door aan de knop onder aan de batterij te draaien.
De batterij van de eVod 2 VV gaat ongeveer elf uur mee en soms langer. Dit is erg lang. Het opladen van de batterij duurt daarentegen redelijk kort. Ongeveer twee en een half tot drie uur. Als de batterij is opgeladen brandt de LED groen. U kunt de E-smoker dan van de lader halen.

Hoeveelheid geproduceerde rook Kanger eVOD 2 VV 1100 mAh Starterset

De rookproductie van de eVod 2 VV is super. Er komt veel rook uit, zelfs voor een gevorderde damper. Aangezien u het voltage kunt aanpassen van de batterij kunt u de rookproductie dus voor een deel zelf bepalen. Verder kan het ook per coil schelen hoeveel damp er geproduceerd wordt.

Smaak Kanger eVOD 2 VV 1100 mAh Starterset

De smaak van de rook die uit de eVod 2 VV komt is ook prima. De smaak kan per merk E-liquid verschillen. Ook kan de smaak beter zijn als u het voltage van de batterij anders instelt. De smaak is voor zowel beginnende- als gevorderde dampers prima.

Prijs-kwaliteitverhouding KangerTech eVOD 2 VV 1100 mAh Starterset

Voor ongeveer twintig euro heeft u de starterkit van de eVod 2 VV. U krijgt dan dus twee batterijen, twee clearomizers, vijf extra coils, één oplaadsnoer, één muuradapter en een handig meeneem bakje. Je hebt dus voor twintig euro twee volledige E-smokers. Dit is dus zeker niet duur. Het is een kwalitatief goede E-smoker waar u lang plezier van heeft. Het is dus niet nodig om snel weer een nieuwe te kopen. Met de vijf extra coils kunt u ook wel even vooruit. U heeft dus zeker voor een aantal maanden genoeg spullen. Wel moet je de E-liquid nog even los kopen.

Conclusie

De eVod 2 VV is een kwalitatief goede E-smoker voor een lage prijs. U betaalt namelijk twintig euro voor twee complete E-smokers. U krijgt dan een over complete starterkit waarmee u enkele maanden vooruit kunt.
De E-smoker is simpel te bedienen en voor zowel beginnende- als gevorderde damper geschikt. De rookproductie en smaak zijn ook prima!

Gebruiksgemak KangerTech eVOD 2 VV 1100 mAh Starterset De eVod 2 VV is een E-smoker van het merk Kangertech. De E-smoker is verkrijgbaar als starterkit. De starterkit bevat dan: twee batterijen, twee clearomizers, vijf extra coils, één oplaadsnoer, één muuradapter en een handig meeneem bakje. Je hebt dus twee complete E-smokers. De E-smoker is redelijk klein en heeft een diameter van maar veertien millimeter. De eVod 2 VV is dus heel makkelijk mee te nemen in uw tas of zak. De eVod 2 VV is makkelijk te gebruiken. Er zit één knop op. Door middel van vijf keer te drukken…
User Rating: Be the first one !

About Lisa

Check Also

Kangertech eVod 2 Starter Kit

KangerTech eVod 2 Starter Kit Review

Gebruiksgemak Kangertech eVod 2 Starter Kit De Kangertech eVod 2 is een E-smoker die makkelijk te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *