Home / Op merk / Kanger / KangerTech eVod 2 Starter Kit Review
Kangertech eVod 2 Starter Kit

KangerTech eVod 2 Starter Kit Review

Gebruiksgemak Kangertech eVod 2 Starter Kit

De Kangertech eVod 2 is een E-smoker die makkelijk te gebruiken is. Deze E-smoker is voor iedereen te gebruiken, gevorderde E-rokers en de beginnende E-rokers. De Kangertech eVod 2 is in te schakelen door middel van vijf keer te drukken op de knop. Uitschakelen werkt op dezelfde manier. Als de E-smoker aan is, houdt u de knop ingedrukt terwijl u inhaleert.

Hoe kunt u de Kangertech eVod 2 Starter Kit vullen?

De Kangertech eVod 2 is ook makkelijk te vullen. Het vullen met e-liquid doet u uiteraard voordat u begint met dampen. U draait het onderste gedeelte los (de zilveren ring) van de clearomizer (het bovenstuk). Hierna kunt u de coil verwijderen en de clearomizer via de zijkant vullen. Let daarbij op dat u nooit in het midden druppelt. Het middelste gat is namelijk alleen bedoeld voor de luchtstroom.

Kangertech eVod 2 Starter Kit Accessoires

De Kangertech eVod 2 kunt u kopen als starterkit. U krijgt dan twee batterijen, twee clearomizers, één USB-lader, een muur adapter en maar liefst vijf coils. U bent dus voor een hele tijd klaar.

Daarbij is het hebben van twee E-smokers heel erg handig. U kunt er bijvoorbeeld één thuis laten en één meenemen. Daarbij kunt u zo ook makkelijker smaken afwisselen. U kunt namelijk de ene smaak in de ene E-smoker doen en de andere smaak in de ander.

Kangertech eVod 2 Starter Kit opladen

De batterij van de Kangertech eVod 2 gaat gerust een hele dag mee. En dat terwijl het opladen maar anderhalf uur duurt met de bijgeleverde oplader. Met een adapter in de muur gaat het opladen altijd sneller dan met een USB poort van een computer of iets dergelijks. Daarbij is het zo dat u dus twee batterijen krijgt. Mocht er één leeg zijn, kunt u met de ander gewoon door.

Hoeveelheid geproduceerde rook Kangertech eVod 2 Starter Kit

De Kangertech eVod 2 beschikt over een nieuwe techniek. De zogenaamde ‘BDC’ of Bottom Dual Coil. De Coil zit onderin de clearomizer en heeft een dubbele atomizer. Dit zorgt voor grote hoeveelheden dikke rook die niet alleen voor beginnende dampers voldoet, maar ook voor de gevorderde dampers. De hoeveelheid rook kan ook afhangen van de E-liquid die u heeft. Laat u dus gerust adviseren over het beste merk E-liquid.

Smaak Kangertech eVod 2 Starter Kit

Door het geavanceerde Bottom Dual Coil systeem, is niet alleen de damp dikker, maar wordt de smaak ook beter. De smaakbeleving is prima. Ook voor gevorderde dampers. De smaak verschilt natuurlijk ook nog per E-liquid. U kunt dus verschillende liquids proberen als u niet tevreden bent over de smaak.

Prijs-kwaliteitverhouding Kangertech eVod 2 Starter Kit

De Kangertech eVod 2 starterkit is te koop voor ongeveer vijftig euro. U heeft dan dus de complete starterkit met maar liefst twee batterijen en twee clearomizers. Dat zijn dus twee complete E-smokers voor maar vijftig euro! Daarbij krijg u ook vijf coils waardoor u wel even vooruit kunt wat betreft het dampen met uw nieuwe E-smoker.

Conclusie

De Kangertech eVod 2 is een goede E-smoker met een goed systeem waardoor u veel- en dikke damp krijgt. Namelijk het Bottom Dual Coil systeem. De starterkit van de Kangertech eVod 2 is overcompleet. U krijgt twee E-smokers voor de prijs van één. Ook krijgt u wel vijf coils.
Daarbij is de smaakbeleving erg goed met de Kangertech eVod 2. Dus als u twee kwalitatief goede E-smokers wilt kopen voor de prijs van één, twijfel dan niet langer!

Gebruiksgemak Kangertech eVod 2 Starter Kit De Kangertech eVod 2 is een E-smoker die makkelijk te gebruiken is. Deze E-smoker is voor iedereen te gebruiken, gevorderde E-rokers en de beginnende E-rokers. De Kangertech eVod 2 is in te schakelen door middel van vijf keer te drukken op de knop. Uitschakelen werkt op dezelfde manier. Als de E-smoker aan is, houdt u de knop ingedrukt terwijl u inhaleert. Hoe kunt u de Kangertech eVod 2 Starter Kit vullen? De Kangertech eVod 2 is ook makkelijk te vullen. Het vullen met e-liquid doet u uiteraard voordat u begint met dampen. U draait het…
User Rating: Be the first one !

About Lisa

Check Also

Aspire Premium Starter Kit Review

Gebruiksgemak Aspire Premium Starter Kit De Aspire Premium kit is zoals de naam misschien al doet …