Home / Op merk / Kanger / Kanger SUBVOD Starterset Review

Kanger SUBVOD Starterset Review

Gebruiksgemak Kanger SUBVOD Starterset

De Kanger SUBVOD Starterset is een goede starterkit voor zowel beginnende dampers als gevorderde dampers. Het is een E-smoker die simpel is in het gebruik. Aan de hand van vijf keer drukken op de enige knop die erop zit, kunt u de E-smoker aan of uit zetten. Als de E-smoker aan is, houdt u de knop ingedrukt terwijl u inhaleert.

Op de Kanger SUBVOD zit een LED lampje. Deze geeft een aantal dingen aan. Eén van deze dingen is als de batterij leeg is. Mocht dit het geval zijn, gaat de LED knipperen.
Verder brandt de LED ook tijdens het opladen. Is de LED rood, is de E-smoker nog bezig met opladen. Is de LED groen, dan is de Kanger SUBVOD klaar met laden en kunt u beginnen met dampen.

Ook het vullen van de Kanger SUBVOD is niet moeilijk. U draait de tank los van de basis en u kunt de E-smoker vullen. Daarna draait u alles weer vast en u kunt beginnen met dampen.

In de starterkit van de Kanger SUBVOD zit: een tankje, de batterij, een coil, glazen behuizing, een USB-oplaadkabel en een handleiding. Er zijn starterkits waar meer in zit, maar de kit is compleet.

Eén van de betere dingen aan de Kanger SUBVOD is dat de kracht niet afneemt als de batterij leeg raakt. U kunt dus altijd genieten van dezelfde dikke rook, ook als de batterij bijna leeg is.

Hoeveelheid geproduceerde rook en smaak Kanger SUBVOD Starterset

De rookproductie van dit model is het best tot nu toe van Kanger. Hetzelfde geldt voor de smaak. Er komen mooie dikke rookwolken uit de Kanger SUBVOD. Daarbij is de smaakbeleving meer dan prima. Wel verschilt dit per coil. Met sommige coils heb je meer en dikkere rook maar een minder goede smaak. U kunt dus zelf bekijken wat u belangrijker vindt. Over het algemeen is de smaak en rookproductie dus bovengemiddeld. Dit is een groot voordeel aan de Kanger SUBVOD.

Prijs-kwaliteitverhouding Kanger SUBVOD Starterset

De Kanger SUBVOD  kost iets meer dan veertig euro. Dit is geen slechte prijs. Het is niet de aller beste E-smoker, maar wel één van de betere die u voor dit geldt kunt kopen. U heeft voor dit geld een complete starterkit. De starterkit bevat bijvoorbeeld geen adapter voor in de muur. Maar dit zou verder geen probleem moeten zijn. U kunt de Kanger SUBVOD namelijk prima opladen via een USB-poort. De prijs-kwaliteitsverhouding is dus prima.

Conclusie

De Kanger SUBVOD is een prima E-smoker voor een redelijke prijs. U kunt makkelijk een hele dag dampen zonder zorgen met de Kanger SUBVOD. U koopt voor iets meer dan veertig euro een complete starterkit.
De rookproductie en de smaak zijn beide prima bij de Kanger SUBVOD. Er komt veel damp uit met een goede smaak. Ook kunt u door middel van het aanschaffen van andere coils een nog betere rookproductie creëren. Daarbij is de Kanger SUBVOD verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. U kunt dus een kleur kiezen die perfect bij u past. Kortom, een goede deal!

Gebruiksgemak Kanger SUBVOD Starterset De Kanger SUBVOD Starterset is een goede starterkit voor zowel beginnende dampers als gevorderde dampers. Het is een E-smoker die simpel is in het gebruik. Aan de hand van vijf keer drukken op de enige knop die erop zit, kunt u de E-smoker aan of uit zetten. Als de E-smoker aan is, houdt u de knop ingedrukt terwijl u inhaleert. Op de Kanger SUBVOD zit een LED lampje. Deze geeft een aantal dingen aan. Eén van deze dingen is als de batterij leeg is. Mocht dit het geval zijn, gaat de LED knipperen. Verder brandt de LED…
User Rating: Be the first one !

About Lisa

Check Also

Aspire Premium Starter Kit Review

Gebruiksgemak Aspire Premium Starter Kit De Aspire Premium kit is zoals de naam misschien al doet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *