Home / Op merk / Kanger / Kanger eSmart Starter Kit Review
Kangertech eSmart Starter Kit

Kanger eSmart Starter Kit Review

Gebruiksgemak Kanger eSmart Starter Kit

De Kanger E-Smart is een kleine E-smoker. Dit is handig omdat u de E-smoker dan makkelijk mee kunt nemen. De E-Smart past makkelijk in uw tas of zak. De E-Smart is een geschikte E-smoker voor beginnende dampers. Hij is makkelijk in het gebruik. Er zit maar één knop op deze E-smoker. Met deze knop kunt u de E-smoker door middel van vijf keer te drukken aan- of uit zetten. Ook tijdens het inhaleren dient u deze knop ingedrukt te houden.
De E-Smart is verkrijgbaar als starterkit. U krijgt dan twee batterijen, twee clearomizers, één oplader, één muuradapter, één giftbox en een handleiding. U heeft dus twee volledige E-smokers. Dit is handig voor als u bijvoorbeeld twee smaken wil afwisselen door de dag heen. Ook kan het handig zijn om er één in uw tas te laten en één thuis.
De batterij van de E-Smart gaat ongeveer vijf uur mee. Het opladen van de E-Smart duurt ongeveer drie uur. Dit is dus een klein minpuntje. De batterijduur verschilt wel per persoon. Mensen die minder dampen, hebben langer plezier van de batterij.
De E-Smart is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en met gouden afwerking. Zo is er voor iedereen iets.

Hoeveelheid geproduceerde rook KangerTech eSmart Starter Kit

De rookproductie is prima. Er komt voldoende rook uit om een beginnende damper, maar ook een gevorderde damper tevreden te stellen. De batterij van de E-Smart is namelijk vrij krachtig. Zeker voor een E-smoker van dit formaat.

Smaak Kanger eSmart Starter Kit

De smaak van de E-Smart is ook prima. De damp smaakt lekker. Het verschilt natuurlijk altijd per E-liquid. Ook maakt het uit hoe lang u al dezelfde coil gebruikt. Als u de coil te lang gebruikt, gaat de rook verbrand smaken. Vervang dus altijd op tijd de coil.

Prijs-kwaliteitverhouding KangerTech eSmart Starter Kit

De E-Smart kost ongeveer dertig euro. Hiervoor krijgt u dus de complete starterkit met twee batterijen, twee clearomizers, één USB-kabel, één muuradapter, een giftbox en een handleiding. Dit is dus echt niet veel geld. U heeft voor dertig euro twee E-smokers. De E-smokers zijn ook van goede kwaliteit. De rookproductie is goed en de smaak is goed. Het is dus zeker geen weggegooid geld.

Conclusie

De E-Smart is een kwalitatief goede E-smoker. U koopt voor dertig euro twee complete E-smokers. Het is erg handig om er twee te hebben. De batterij gaat niet heel lang mee, zeker niet bij de meeste gevorderde dampers. Dus in dat opzicht kan het zeker makkelijk zijn om er twee te hebben. U kunt op deze manier zeker één hele dag dampen. U kunt de E-Smart overal mee naar toe nemen, omdat de E-smoker zo klein is. Verder is de batterij zeer krachtig en levert dus goede damp. Ook de smaak is prima. De E-Smart is geschikt voor zowel gevorderde- als beginnende dampers.
De E-smoker is makkelijk te gebruiken. Er zit maar één knop op die bedoeld is voor aan- en uitschakelen en voor tijdens het inhaleren.
De E-Smart is beschikbaar in vijf verschillende kleuren en ook met gouden afwerkingen. Voor iedereen iets dus.

Gebruiksgemak Kanger eSmart Starter Kit De Kanger E-Smart is een kleine E-smoker. Dit is handig omdat u de E-smoker dan makkelijk mee kunt nemen. De E-Smart past makkelijk in uw tas of zak. De E-Smart is een geschikte E-smoker voor beginnende dampers. Hij is makkelijk in het gebruik. Er zit maar één knop op deze E-smoker. Met deze knop kunt u de E-smoker door middel van vijf keer te drukken aan- of uit zetten. Ook tijdens het inhaleren dient u deze knop ingedrukt te houden. De E-Smart is verkrijgbaar als starterkit. U krijgt dan twee batterijen, twee clearomizers, één oplader, één…
User Rating: 4.5 ( 1 votes)

About Lisa

Check Also

Kangertech eVod 2 Starter Kit

KangerTech eVod 2 Starter Kit Review

Gebruiksgemak Kangertech eVod 2 Starter Kit De Kangertech eVod 2 is een E-smoker die makkelijk te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *