Home / Op merk / Kanger / Kanger eGo T2 Starter Kit Review
kanger ego t2 starterkit

Kanger eGo T2 Starter Kit Review

Gebruiksgemak Kanger eGo T2 Starter Kit

De eGo-T2 koop je per twee in een starterkit. Je krijgt dus twee batterijen, twee clearomizers, één USB-kabel, één muur adapter, één naaldflesje en een box. Dit is dus een goede starterkit om even mee vooruit te kunnen. De batterij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, een zilverkleurige, een zwarte en een zwarte met zilverkleurige opdruk. De clearomizer is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Er passen ook andere clearomizers op de batterij.

De eGo-T2 is makkelijk in het gebruik. Er zit één knop op waarmee de batterij aan- en uit te zetten is. Als u vijf keer drukt gaat de E-smoker aan en als u de E-smoker uit wil zetten, drukt u weer vijf keer. Tijdens het inhaleren moet u de knop ook ingedrukt houden.

De batterij van de eGo-T2 gaat lang mee. Langer dan een hele dag. Dit is erg fijn als u lang van huis bent of de batterij bent vergeten op te laden. Het opladen van de eGo-T2 duurt ongeveer drie uur, dus dit is ook niet heel erg lang. Als de batterij leeg gaat, blijft het voltage gelijk. Dit wordt niet minder.

Het opladen van de batterij kan ook via de computer, maar dit gaat wel iets langzamer dan opladen via een stopcontact.

De eGo-T2 is een kleine E-smoker die dus makkelijk in uw tas of zak past. De clearomizer heeft een inhoud van twee milliliter. U moet de clearomizer regelmatig bijvullen omdat de lont anders droog wordt waardoor de damp verbrandt gaat smaken. Hier moet u dus wel op letten.

Hoeveelheid geproduceerde rook Kanger eGo T2 Starter Kit

De rookproductie is super. Ook in vergelijking met de duurdere E-smokers. Er is veel damp en dikke damp. Beginnende maar ook gevorderde E-rokers zullen hier tevreden over zijn. Omdat het voltage niet minder wordt naarmate de batterij leeg gaat, wordt de rookproductie dus ook niet minder.

Smaak Kanger eGo T2 Starter Kit

De smaak van de eGo-T2 is ook verbazingwekkend goed. De smaak komt goed naar voor. Als u deze E-smoker koopt, hoeft u dus niet bang te zijn dat de rook naar plastic smaakt. Ook zit er geen vieze of verbrande smaak aan de rook. De kwaliteit van de E-liquid heeft hier natuurlijk wel invloed op.

Prijs-kwaliteitverhouding Kanger eGo T2 Starter Kit

De eGo-T2 starterkit met daarin twee clearomizers, één USB-kabel, één muur adapter, één naaldflesje en een box, is al verkrijgbaar voor ongeveer veertig euro. Dit is zeker voor twee E-smokers niet heel duur. Verder zijn deze E-smokers van goede kwaliteit. Het is het geld dus meer dan waard.

Conclusie

Bent u op zoek naar een set met twee goede, betaalbare E-smokers? Koop dan de eGo-T2 starterkit. U krijgt dus twee E-smokers voor een prijs van ongeveer veertig euro. Ook krijgt u een oplader, naaldflesje en een meeneem box. Dit is dus een overcomplete starterkit.
Het is een kwalitatief goede E-smoker en makkelijk in het gebruik. Verder is de rookproductie heel erg goed, net als de smaak. De batterij gaat lang mee en het voltage wordt niet lager als de batterij leeg gaat. Een goede keus dus!

Gebruiksgemak Kanger eGo T2 Starter Kit De eGo-T2 koop je per twee in een starterkit. Je krijgt dus twee batterijen, twee clearomizers, één USB-kabel, één muur adapter, één naaldflesje en een box. Dit is dus een goede starterkit om even mee vooruit te kunnen. De batterij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, een zilverkleurige, een zwarte en een zwarte met zilverkleurige opdruk. De clearomizer is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Er passen ook andere clearomizers op de batterij. De eGo-T2 is makkelijk in het gebruik. Er zit één knop op waarmee de batterij aan- en uit te zetten is. Als u…
User Rating: Be the first one !

About Lisa

Check Also

Kangertech eVod 2 Starter Kit

KangerTech eVod 2 Starter Kit Review

Gebruiksgemak Kangertech eVod 2 Starter Kit De Kangertech eVod 2 is een E-smoker die makkelijk te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *