Home / Op merk / Justfog / Justfog 1453 v2 Ultimate Starter Kit Review Ervaringen
Justfog 1453 v2 Ultimate Starter Kit

Justfog 1453 v2 Ultimate Starter Kit Review Ervaringen

Ervaringen & Gebruiksgemak Justfog 1453 v2 Ultimate Starter Kit

De Justfog 1453 ultimate V2 is een gemakkelijk te bedienen E-smoker. Vooral voor beginnende dampers is de Justfog 1453 ultimate V2 geschikt. Het is een simpel te bedienen model. Ook geeft de E-smoker zelf aan wanneer de batterij leeg is. Dit gebeurt door middel van de LED. Als de LED wit is, is de batterij nog vol, is deze blauw, dan is de batterij nog half vol. Is de LED groen, betekent dat dat de batterij nog voor een vierde vol is en rood betekent dat de batterij leeg is. Zo weet u precies wanneer u moet gaan opladen.

Door middel van vijf keer drukken gaat de Justfog 1453 ultimate V2 aan. Op dezelfde manier kunt u de E-smoker ook weer uitschakelen. Tijdens het inhaleren moet u de knop ook ingedrukt houden.

Eén van de grote voordelen aan de Justfog 1453 ultimate V2 is dat u ook tijdens het opladen kunt dampen. Dit kan door het zogeheten ‘pass-trough’ systeem. De batterij zou gemiddeld een dag mee moeten gaan maar mocht deze toch eerder leeg zijn, kunt u de E-smoker makkelijk opladen met bijgeleverde USB-kabel.

Behalve de USB-kabel bevat de starterkit ook één of twee batterijen, één of twee clearomizers en één of twee atomizers, afhankelijk van de starterkit.
Er zitten een aantal voordelen aan de ‘dubbele starterkit’. U kunt bijvoorbeeld één E-smoker thuis laten en de ander meenemen. Als er één batterij leeg is, heeft u altijd iets achter de hand.

Hoeveelheid geproduceerde rook en smaak Justfog 1453 v2 Ultimate Starter Kit

De kwaliteit van de rook van de Justfog 1453 ultimate V2 is prima. Er komt niet een heel erg dikke rook uit, maar de rook is precies dik genoeg. Een beginnende damper heeft hier zeker genoeg aan. De smaak die uit de E-smoker komt is ook prima. Er valt niets over te klagen. Gecombineerd met de goede rook is het dus een prima keuze.

Prijs-kwaliteitverhouding Justfog 1453 v2 Ultimate Starterset

De Justfog 1453 ultimate V2 is te koop vanaf dertig euro. Dan heeft u dus de ‘enkele starterkit’. Voor de ‘dubbele starterkit’ betaal je vijftig euro. Dit is in verhouding dus tien euro goedkoper dan twee losse starterkits kopen.
De prijs is precies goed voor de kwaliteit van de E-smoker. Het is geen hele speciale E-smoker, maar wel één van goede kwaliteit. Met de starterkit kunt u meteen aan de slag en hoeft u tot u een nieuwe coil moet kopen, niets meer te doen. Het is een fijne E-smoker voor een goede prijs.

Conclusie

De Justfog 1453 ultimate V2 is een kwalitatief prima E-smoker. Er zitten een aantal handige dingen op zoals de LED die aangeeft wanneer de batterij leeg is en het ‘pass-trough’ systeem. Niet alle E-smokers beschikken over dit systeem. Dit is dus zeker een voordeel ten opzichte van andere E-smokers. De Justfog 1453 ultimate V2 produceert goede rook en heeft een goede smaak. De prijs is precies goed, en u heeft de keuze uit twee verschillende starterkits. Op deze manier kunt u relatief goedkoop twee E-smokers kopen.

Ervaringen & Gebruiksgemak Justfog 1453 v2 Ultimate Starter Kit De Justfog 1453 ultimate V2 is een gemakkelijk te bedienen E-smoker. Vooral voor beginnende dampers is de Justfog 1453 ultimate V2 geschikt. Het is een simpel te bedienen model. Ook geeft de E-smoker zelf aan wanneer de batterij leeg is. Dit gebeurt door middel van de LED. Als de LED wit is, is de batterij nog vol, is deze blauw, dan is de batterij nog half vol. Is de LED groen, betekent dat dat de batterij nog voor een vierde vol is en rood betekent dat de batterij leeg is. Zo weet…
User Rating: Be the first one !

About Lisa

Check Also

Aspire Premium Starter Kit Review

Gebruiksgemak Aspire Premium Starter Kit De Aspire Premium kit is zoals de naam misschien al doet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *