Home / Op merk / Joyetech / Joyetech eGo One Review

Joyetech eGo One Review

Gebruiksgemak Joyetech eGo One

De eGo One is makkelijk in gebruik. Dit model is gericht op de beginnende- en de gevorderde roker. De Joyetech eGo One is verkrijgbaar als starterkit. U krijgt dan natuurlijk de complete E-smoker, dus de batterij en de clearomizer, twee coils en een mondstuk, ook wel driptip genoemd. Ook krijgt u een oplaadkabel, en een adapter voor in het stopcontact. De Joyetech eGo One is een E-smoker die klein is van formaat. Hij is honderdvijf millimeter lang en heeft een diameter van negentien millimeter. U kunt de Joyetech eGo One dus overal mee naartoe nemen.

De verschillende coils zijn voor de verschillende rokers. Voor rokers die meteen naar de longen inhaleren, is er de coil met een luchtopening van drie en een halve millimeter. U kunt dan roken met bijna geen weerstand. Voor mensen die vanaf de mond naar de longen inhaleren, is er de coil met een luchtopening van iets meer dan anderhalve millimeter. Deze biedt wat meer weerstand. Verder kunt u de luchttoevoer open of dicht draaien voor extra weerstand. U kunt de E-smoker dus naar eigen wens aanpassen.

De Joyetecht eGo One is makkelijk aan en uit te zetten. Met vijf drukken op de knop, gaat de E-smoker aan, of uit. Als de E-smoker aan is, houdt u de knop ingedrukt tijdens het nemen van een haal. Het vullen van de E-smoker spreekt ook voor zich.

Verder duurt het opladen niet lang. Na anderhalf uur opladen is de E-smoker klaar. U kunt zien dat de E-smoker klaar is met opladen als de LED uit gaat. Als de batterij van de Joyetech eGo One bijna leeg is, zal deze snel knipperen.

Hoeveelheid geproduceerde rook en smaak Joyetech eGo One

De rookproductie is prima, zeker voor een E-smoker van dit formaat. De rookproductie is bij beide coils even goed. Verder is de smaak ook uitstekend. Het is natuurlijk niet vergelijkbaar met de E-smokers van topkwaliteit die op de smaak gericht zijn. De damp kan soms een beetje smaken naar plastic, maar hier zult u weinig van merken. Dit kan natuurlijk ook liggen aan de verschillende merken E-liquids.

Prijs-kwaliteitverhouding Joyetech eGo One

De Joyetech eGo One starterkit is verkrijgbaar voor ongeveer vijfenvijftig euro. Dit is niet duur. Zeker als je rekening houdt met de goede rookproductie en de goede smaak. Daarbij is de starterkit overcompleet. Het is een kwalitatief goede E-smoker voor beginnende dampers en voor de wat verder gevorderde dampers.

Conclusie

De Joyetech eGo One is zeker geen slechte keus. De E-smoker is niet duur. Voor vijfenvijftig euro kunt u de Joyetech eGo One al aanschaffen. Daarbij is het een kwalitatief goede E-smoker. Over de rookproductie valt niets te klagen. Ook is de smaak erg goed. Daarbij heb je voor dit kleine bedrag een over complete starterkit.
De E-smoker is simpel in het gebruik, met maar één knop voor aan én uit. De LED die aangeeft hoe vol de batterij nog is, is ook super handig. Daarbij kun je de E-smoker met behulp van de verschillende coils aanpassen naar uw eigen wens.

About Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *