Home / Op merk / Joyetech / Joyetech eGo AIO Review Ervaring
Joyetech eGo AIO

Joyetech eGo AIO Review Ervaring

Gebruiksgemak Joyetech eGo AIO

De eGo AIO van Joyetech is makkelijk in gebruik. AIO staat voor All In One. Het is dus een starterkit met alles wat u nodig heeft om te kunnen dampen. Het is een simpel apparaat met maar één knop. U kunt de eGo aanzetten door vijf keer snel achter elkaar het knopje in te drukken. Daarna kunt u het apparaat gebruiken door tijdens het nemen van een haal, de knop ingedrukt te houden. Uitzetten gaat op de zelfde manier als aanzetten. Ook het opladen van eGo AIO is makkelijk. De bijgeleverde kabel kan met één kant in de E-smoker en met de andere in een USB ingang. Het is ook mogelijk om een adapter te gebruiken die in het stopcontact gaat, zo laadt de E-sigaret sneller op. Als de eGo AIO volledig is opgeladen gaat de LED uit. De batterijduur van eGo verschilt van dag tot dag. Soms gaat de E-smoker een hele dag mee, soms iets langer en soms korter. Dit hangt ook af van uw dampgedrag. U kunt uit gaan van minimaal een hele dag dampen zonder zorgen.

Hoeveelheid geproduceerde rook Joyetech eGo AIO

De rookproductie van de eGo AIO is prima. De E-sigaret geeft voldoende rook. Niet zo veel als andere E-smokers, maar zeker voor beginnende dampers, is het genoeg. De rook is ook dik De smaak van de E-liquids komt bij de eGo AIO niet goed naar voor. Er is wel wat smaak, maar de smaak is erg matig. De smaakbeleving verschilt natuurlijk ook per persoon. Wederom zullen beginnende dampers hier minder last van hebben dan ervaren dampers.

Smaak Joyetech eGo AIO

De eGo AIO heeft een lichte smaak die vooral als erg fijn kan worden ervaren wanneer u net begint met dampen. Voor gevorderde dampers kan de lichte smaak als net iets te licht worden ervaren.

Prijs-kwaliteit verhouding Joyetech eGo AIO

De eGo AIO is al verkrijgbaar vanaf vijfentwintig euro. De prijs-kwaliteitverhouding is precies goed. Het is een goedkope E-smoker die zeker voor beginners prima is. Daarnaast is hij klein van stuk (zakformaat) wat maakt dat u hem makkelijk mee kan nemen op reis of onderweg. Bovendien is de bediening erg simpel Ook hoeft u door de batterijbescherming niet bang te zijn dat de E-smoker zomaar aan gaat in uw tas of broekzak.

Bij de eGo AIO worden twee verschillende driptips geleverd. De driptips zijn de mondstukjes. De één is wat langer dan de ander. Wanneer u aan kettingdampen doet kan de rook die uit de eGo AIO komt erg heet zijn. Wanneer u normaal rookt heeft u daar geen last van en al zeker niet met de langere driptip.

Conclusie

Als beginnend damper kunt u de eGo AIO gerust kopen. Het is een goede E-smoker. Zeker voor de prijs. Voor beginnende e-smokers is de smaakbeleving goed. Wanneer u wat langer dampt kan het zijn dat u graag een iets sterkere smaak wilt.

Verder is de rook productie prima met een mooie volle damp. Een ander pluspunt is dat AIO erg simpel is in gebruik. Door zijn kleine zakformaat is deze e-smoker uitstekend voor mensen die op reis gaan of veel onderweg zijn.

Gebruiksgemak Joyetech eGo AIO De eGo AIO van Joyetech is makkelijk in gebruik. AIO staat voor All In One. Het is dus een starterkit met alles wat u nodig heeft om te kunnen dampen. Het is een simpel apparaat met maar één knop. U kunt de eGo aanzetten door vijf keer snel achter elkaar het knopje in te drukken. Daarna kunt u het apparaat gebruiken door tijdens het nemen van een haal, de knop ingedrukt te houden. Uitzetten gaat op de zelfde manier als aanzetten. Ook het opladen van eGo AIO is makkelijk. De bijgeleverde kabel kan met één kant in…
User Rating: Be the first one !

About Lisa

Check Also

Kangertech eVod 2 Starter Kit

KangerTech eVod 2 Starter Kit Review

Gebruiksgemak Kangertech eVod 2 Starter Kit De Kangertech eVod 2 is een E-smoker die makkelijk te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *