Home / Op merk / Aspire / Aspire Premium Starter Kit Review

Aspire Premium Starter Kit Review

Gebruiksgemak Aspire Premium Starter Kit

De Aspire Premium kit is zoals de naam misschien al doet denken, een starterkit van Aspire. Bij de kit krijg je een batterij, een clearomizer, vijf coils, een oplaadsnoer en een adapter voor in het stopcontact. Kortom, een complete starterkit voor uw geld. Meer zult u niet nodig hebben.

Er kunnen meerdere clearomizers op de batterij van de Aspire Premium kit. Dit heeft als voordeel dat er grotere of kleinere clearomizers op kunnen. Ook kun je verschillende modellen uitproberen om te kijken welke u het best vindt. Ook kan het zijn dat u gewoon meerdere clearomizers wilt hebben om smaken af te wisselen. Het is dus een handige bijkomstigheid.

De Aspire Premium kit is geen grote E-smoker, maar ook niet de aller kleinste. De E-smoker is achttien centimeter lang, twee centimeter dik en weegt honderdtien gram.

De Aspire Premium kit is makkelijk in gebruik. Met vijf keer drukken op de knop kun je de E-smoker aan- of uitzetten. Tijdens het inhaleren moet u de knop ingedrukt houden.

Het opladen van de Aspire Premium kit duurt ongeveer vier en een half uur. Dit is vrij lang natuurlijk. Maar je hoeft dan een hele dag niet bang te zijn dat je zonder E-smoker zit. Als u de E-smoker ’s nachts oplaadt, heeft u er overdag weer plezier van.

Hoeveelheid geproduceerde rook Aspire Premium Starter Kit

De Aspire Premium kit levert prima rook. Door de geavanceerde clearomizer krijgt u een dikke damp waar ook een gevorderde E-roker genoeg aan heeft. Als op zoek bent naar goede dikke rook, is de Aspire Premium kit een goede keus. Voor zowel beginnende dampers als gevorderde dampers. Wel is de E-liquid ook van invloed op de hoeveelheid en de dikte van de rook.

Smaak Aspire Premium Starter Kit

De smaakbeleving bij de Aspire Premium kit is van prima kwaliteit. De smaken komen goed naar voor in de damp. Er zijn E-smokers waar de smaakbeleving nog beter is, maar u hoeft zeker niet te klagen als u de Aspire Premium kit heeft.
Ook de smaak kan afhankelijk zijn van het merk E-liquid. Niet in alle liquids is de smaak even goed en soms kan door de samenstelling van de E-liquid de smaak niet goed naar voor komen in bepaalde E-smokers. Maar dit zal vast en zeker niet liggen aan de Aspire Premium kit.

Prijs-kwaliteitverhouding Aspire Premium Starter Kit

U kunt de Aspire Premium kit kopen voor ongeveer zeventig euro. Dit is zeker geen hoge prijs voor de E-smoker die u ervoor krijgt. Ook bent u daarna helemaal compleet en u hoeft alleen nog zo nu en dan een nieuwe coil aan te schaffen. Aangezien er al vijf coils in de starterkit zitten, zal dit pas na een langere tijd zijn.

Conclusie

De Aspire Premium kit is een prima E-smoker voor een precies goede prijs. U krijgt een mooie complete starterkit. De Aspire Premium kit levert prima damp en de smaakbeleving is ook van goede kwaliteit. Daarbij is de E-smoker makkelijk te bedienen voor zowel de gevorderde als voor de beginnende damper. Kortom, een hele goede keus.

Gebruiksgemak Aspire Premium Starter Kit De Aspire Premium kit is zoals de naam misschien al doet denken, een starterkit van Aspire. Bij de kit krijg je een batterij, een clearomizer, vijf coils, een oplaadsnoer en een adapter voor in het stopcontact. Kortom, een complete starterkit voor uw geld. Meer zult u niet nodig hebben. Er kunnen meerdere clearomizers op de batterij van de Aspire Premium kit. Dit heeft als voordeel dat er grotere of kleinere clearomizers op kunnen. Ook kun je verschillende modellen uitproberen om te kijken welke u het best vindt. Ook kan het zijn dat u gewoon meerdere clearomizers…
User Rating: Be the first one !

About Lisa

Check Also

Kangertech eVod 2 Starter Kit

KangerTech eVod 2 Starter Kit Review

Gebruiksgemak Kangertech eVod 2 Starter Kit De Kangertech eVod 2 is een E-smoker die makkelijk te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *